MUHAMMAD

The Rumble in the Jungle in Concert

  • Het podium wordt omgebouwd tot boksring en Ikarai neemt het publiek mee in het verhaal van bokslegende Muhammad AliEen spannend gevecht tussen klassiek, jazz en videofragmenten van The Rumble in the Jungle en Ali’s wervelende speeches.
  • De avond start met een inleiding van een expert op het gebied van Muhammad Ali, en benadrukt niet alleen zijn rol in de sportwereld maar ook zijn strijd om gelijkheid als zwarte man en moslim. Hierna volgt de muzikale show van 75 minuten. Het concert maakt gebruik van videobeelden en decor.

MUHAMMAD wordt o.a. opgevoerd in Theater de Meervaart, de Verkadefabriek (‘s-Hertogenbosch), ‘t Rie Theater (Woerden) en Theater Gütersloh (DE). Verdere voorstellingen staan nog in optie.  

Ikarai debuteert MUHAMMAD op jazzpodia en klassieke zalen

Een bomvol Bimhuis tijdens de seizoensopening, pagina-vol artikel in de Volkskrant en een interview en concert bij Podium Witteman; dat was een goed begin. Ikarai tourt momenteel door heel Nederland met de explosieve show MUHAMMAD. Zie hen o.a. de komende tijd:

 

 
 
Tevens vroeg het Voorlinden Museum om MUHAMMAD om te bouwen tot een speciale editie in het teken van kunstenaar Armando. ‘De Bokser’ werd opgevoerd op 3 november voor een besloten publiek van o.a. Prinses Beatrix.

'Het ensemble is in alle muziekstijlen thuis en ontsnapt op prettige wijze
aan genre-ficatie' - NRC Handelsblad, juni '18

'Een reis die ik iedereen kan aanbevelen' - Tijl Beckand

Bekijk het item bij Podium Witteman:

Interesse gewekt?
Neem contact met ons op via